Opinie

Poniżej prezentujemy opinie zamieszczone przez absolwentów naszego ośrodka. Mamy nadzieję, że poniższa lektura zachęci Państwa do podjęcia decyzji o szkoleniu w naszym ośrodku.

Dodawanie opinii
Więcej opinii

Rok 2014-16



IP: 88.199.128.23 tel. ukryty

Polecam naukę w szkole Pana Jacka Waśniewskiego .Jest osobą w pełni zaangażowaną w przygotowanie kursanta do egzaminu z pozytywnym skutkiem. Najbardziej jestem wdzięczny za indywidualne podejście , rzeczowość i cierpliwość .Szkoła Pana Waśniewskiego gwarancją zdanego egzaminu.

Bartosz Tymieniecki , polecam


IP: 83.24.208.17 tel. ukryty

Jeżeli jeszcze nie wiesz, którą szkołę jazdy wybrać ,,Auto Szkoła Waśniewski" będzie najlepszym wyborem.Jako była kursantka Pana Jacka jestem bardzo zadowolona,że zapisałam się właśnie tutaj. Pan Jacek jest wyrozumiałą, bardzo cierpliwą i zawsze uśmiechniętą osobą. Zaraża optymizmem i zawsze potrafi poprawić humor. Każda jazda upływała mi w bardzo miłej atmosferze , za która chciałabym bardzo podziękować.No i oczywiście dzięki Panu zdałam prawko za pierwszym razem. Dziękuje z całego serduszka i pozdrawiam. ;-)

Julia Płoska , polecam


IP: 164.127.10.26 tel. ukryty

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Nidzicy. Polecam

Klaudia Opalach , polecam


IP: 46.76.58.64 tel. ukryty

Witam! Wszystkim polecam szkołę nauki jazdy Pana Jacka. Super instruktor, miła i sumienna współpraca,dużo cierpliwości :) egzaminy zdane za pierwszym razem co zawdzięczam Panu Jackowi.Dziękuję!

~Wiola , polecam


IP: 37.47.225.177 tel. ukryty

Cześć. Wszystkim polecam szkole nauki jazdy u Jacka Wasniewskiego . Super klimat i profesjonalizm.

~kamil , polecam


IP: 88.199.128.23 tel. ukryty

Witam i chciałbym z czystym sumieniem polecic Auto szkołe Jacka Waśniewskiego.Jacuś jesteś najlepszy dobrze tłumaczysz jesteś cierpliwy.Poprostu super gość.Do egzaminu zostałem przygotowany perfekt.Wszystkie elementy były omuwione i przerobione podczas jazd.Atmosfera super i co tu dużo muwic teorie i egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem bez żadnych błędów.Chciałbym ci bardzo podziękowac za wszystko choć miałem nieziemskiego stresa z twoją pomocą zdołałem wszystko opanowac. Dzięki wielkie jescze raz.Jesteś poprostu mistrzem w tym co robisz.POZDROWIENIA OD TYGRYSA.

Bartek Dzięgielewski , polecam


IP: 178.43.202.102 tel. ukryty

Siema.Bardzo polecam szkołę Jacka Waśniewskiego.Wykwalifikowany kierowca,bardzo opanowany instruktor.Zapewniam że można mu zaufać (nawet trzeba).Bardzo miła atmosfera na wyjazdach.Berdzo polecam wykłady,dobrze tłumaczy,można się wiele nauczyć.Róbcie notatki.Dzięki Jacka umiejętnościom i jego cierpliwości zdłam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem.Naprawdę wielki szacun dla Ciebie Jacku za Twoją cierpliwość dzięki Tobie mam pawko.Jeśli wybieracie się na kurs prawa jazdy to tylko Auto-szkoła Jacka Waśniewskiego

Emilia Wylamowska , polecam


IP: 83.24.207.206 tel: brak

Z czystym sumieniem polecam szkole jazdy u Pana Wasniewskiego jest bardzo sympatycznym czlowiekiem , podchodzi do kazdego kursanta z cierpliwoscia i zaangazowaniem , wspaniala i beztresowa atmosfera . Polecam jak najbardziej:-)

~zadowolona_kursantka , polecam


IP: 88.199.128.23 tel. ukryty

Gorąco POLECAM wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć, atmosferka super i instruktor oczywiście też, ma ekstra podejście do kursanta i w sposób oczywisty potrafi przekazać swoje umiejętności, naprawdę nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko jest tak jak być powinno. Jeszcze raz bardzo POLECAM i pozdrawiam :)

Joanna Czumakow , polecam


IP: 83.9.85.164 tel: brak

Gaz gaz gaz wciskam do dechy, gaz gaz gaz policja goni nas...hehe Witam :) Pamiętam nie ma gazu, nie ma jazdy... Jacku dziękuję za wszystko.... Jesteś wspaniałym człowiekiem jak i instruktorem.... Szkoła godna polecenia :)Zawsze jest ubaw :) Wesoła Szkoła Jazdy u Jacka :) Salut!

Madzia Górzyńska , polecam


IP: 178.235.92.122 tel: ukryty

Jak najbardziej na TAK !!! Jedyna warta polecenia szkoła do nauki jazdy !!! :D Gdybym miał znowu robić prawko to tylko AUTO-SZKOŁA WAŚNIEWSKI !!! Gorąco polecam !Nie będziecie żałować.

Łukasz Zalewski , polecam


IP: 83.24.65.80 tel: brak

Wszystkim niezdecydowanym serdecznie polecamy Auto Szkołę Waśniewski.Na zajęciach teoretycznych i praktycznych panuje miła atmosfera.Przygotowanie do egzaminu znakomite.Jeszcze raz polecamy.

~Ola i Mariusz , polecam


IP: 88.199.129.4 tel: brak

Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM W 100%.

Justyna Meller , polecam


IP: 88.156.61.31 tel: ukryty

Wszystkim niezdecydowanym gorąco polecam Auto Szkołę Pana Jacka! Fachowe przygotowanie, świetna atmosfera, słowność, pełen profesjonalizm i...mógłbym wymieniać tak dalej ;) Dziękuję za wszystko i pozdrawiam.

Damian Jarocki , polecam


IP: 83.14.24.66 tel: brak

P O L E C A M ! ! ! Jeśli chcecie nauczyć się jeździć i szybko zdać egzamin(tak jak ja ;)) to wybierzcie Auto Szkołę Wiśniewski. Profesjonalizm, rzetelność,cierpliwość i to co niezmiernie ważne - miła,niepowtarzalna atmosfera! Nie zmarnujecie ani minuty, zyskacie wspomnienia z jazdy czerwoną strzałą i plastikowy kartonik w potfelu :) Dzięki Mistrzu za to, że we mnie wierzyłeś bardziej niż ja sama ;)

~Iwona G. , polecam


IP: 88.199.128.23 tel: brak

Serdecznie polecam Pana Jacka ! Zawsze miła atmosfera . Czy to na wykładach czy na jazdach. Świetne podejście do ludzi ; ) Wiedza przekazana w 100 % - teoretyczna i praktyczna . O czym świadczy wynik egzaminu :) ( pozytywny za pierwszym ! ) Zawsze można porozmawiac i dopytac się o niezrozumiałe rzeczy . Nigdy nie zapomnę tekstów pana Jacka hehe . " Wożę się pomału ! " Dziękuję za wszystko i Pozdrawiam ! :D Naprawdę polecam ! 6+

Marta Kołodyńska , polecam


IP: 88.199.128.23 tel: brak

Polecam szkołę Pana Jacka ! Naprawdę super instruktor, miła atmosfera ! Jazda praktycznie zawsze ustawiana tak jak nam opowiada. POLECAM !!!

~Monika , polecam


IP: 88.199.128.20 tel: ukryty

Nie bede zbednie owijał makaron na uszy wszystkim tym którzy chcą rozpocząć kurs na prawko POLECAM AUTO SZKOŁE Pana Jacka na prawde warto atmosfera jest b. Dobra zarówno na wykładach jak i na jeździe. Jestem zadowolony z całego kursu ponieważ odbyłem go w nie całe dwa i pół miesiąca jeszcze raz polec auto szkołe bo naprawde warto odbyć kurs w tej szkole polecam serdecznie i życzę pozytywnego wyniku na egzaminie teoretycznym i praktycznym

Paweł Figurski , polecam


IP: 94.254.129.246 tel: ukryty

Hmmm... co tu dużo pisać . Auto szkoła pana Jacka jest przeze mnie oceniona celująco. Swietnie tlumaczona teoria sprawia ,że wszystkie zagadki drogowe nagle się rozjaśniają. Co do przygotowania praktycznego również jestem zadowolony.W razie pytań zawsze mogłem liczyć na prostą,jasną,zrozumiałą odpowiedz. Nigdy nie zapomnę o stałych tekstach pana Jacka, które pomagały się rozluźnić i pomagały stać się pewnym za kierownicą .W razie jakiegoś błędu ,który popełniłem ,był on mi wytłumaczony dokładnie tak żebym nie popełniał go w dalszej karierze kierowcy.Atmosfera jaka panuje w ,,elce,, jest wyśmienita ,niestety brakuje mi chwil spedzonych za kierownica u pana Jacka. Serdeczne podziekowania dla Jacka Waśniewskiego i śmiało mogę polecić pana szkołę kolejnym kandydatom ns kierowcę. PS.Pamietam o położeniu kocyka :)

Dominik Pławski (~Rider) , polecam


IP: 46.77.124.31 tel: ukryty

Lepiej wybrać nie mogłem. Szkołę Pana Jacka polecili mi znajomi - już po pierwszych lekcjach wiedziałem, że to dobra decyzja. Przygotowanie do egzaminu super! Nic mnie nie zaskoczyło, wszystko miałem już wcześniej omówione i potrafiłem się w tym doskonale odnaleźć. Do tego dochodzi mile spędzony czas w genialnej atmosferze, w "eLce" i aż chce się tego nauczyć. Te czynniki z pewnością zadecydowały o moim wyniku (pozytywny za pierwszym!) oraz o tym, że na drodze czuję się pewnie i bezpiecznie. Gorąco polecam każdemu kandydatowi na kierowcę, a Pana Jacka jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wspaniałe przygotowanie !

Rafał Makutunowicz , polecam


IP: 88.199.128.22 tel: ukryty

Jazda to nie tylko zadania,które mamy przed sobą do zrealizowania..to wyzwania,które z pomocą Pana Jacka stają się sukcesem. Nie ma rzeczy nie do zrobienia,wraz z czasem rośnie ilość * na naszych kartach i nim się obejrzymy jesteśmy gotowi na egzamin :) Z całego serduszka polecam naukę w tej szkole bo nie dość, że spełniła moje oczekiwania to wręcz je przerosła. Kurs zrobiony ekspresowo,bardzo precyzyjnie i starannie. Wynik najlepszy z możliwych, a co za tym idzie ogromne zadowolenie :) Wszystko dzięki dobrej atmosferze,która poprzez samopoczucie wpływa na efektywność pracy. Zapewniam,że z tak pozytywnym i uśmiechniętym człowiekiem jak Pan Jacek żadna jazda nie będzie nudna i stresująca. I gwarantuję,że decyzja podjęcia kursu właśnie tutaj nigdy nie będzie uznana przez Was jako ta zła. Pozdrowienia i wyrazy wdzięczności dla Pana :) Do zobaczenia na drogach! :D

Patrycja D. (~kuzyneczka) , polecam


IP: 178.36.173.211 tel: ukryty

Witam :) bardzo polecam szkołę Pana Jacka jest to czlowiek o niezwyklej cierpliwosci, posiadajacy ogromna wiedzę, którą potrafi przekazac w sposób prosty i latwy do zapamietania :) Serdecznie chcialbym podziekować Panu Jackowi za atmosfere podczas wyjazdow do Olsztyna, ktorej nigdy nie zapomnę za to, ze z ogromna cierpliwoscia przygotowal mnie pan do egzaminu praktycznego , który udało mi sie zdac za pierwszym razem , za cala prace którą pan włożył baardzo dziekuje :) Pozdrawim Olcia :*

Aleksandra Chmielewska , polecam


IP: 88.199.128.20 tel: ukryty

Doskonałe przygotowanie do egzaminu i wspaniała atmosfera podczas każdego spotkania.Auto Szkoła Pana Jacka - nauczysz się wszystkiego co potrzebne. POLECAM SERDECZNIE!!! Nawet ja blondyna zdałam za pierwszym razem. :D Trochę pracy i Ty usłyszysz piosenkę numer 13 w drodze powrotnej z egzaminu.;) Dziękuję jeszcze raz za wszystko.

Kinga Janusz , polecam


IP: 88.199.129.57 tel: ukryty

Zdecydowanie polecam nauke jazdy w eLce pana Jacka. Mi polecili ja znajomi, i byla to bardzo dobra decyzja. Do egzaminu zostalam idealnie przygotowana, kazdy element ktory byl sprawdzany mialam omowiony i przerobiony podczas jazd . Ani czesc teoretyczna ani praktyczna nie sprawila mi problemu. Nie musze chyba wspominac o wspanialej atmosferze ktora panuje podczas jazd i wykladow. Jeszcze raz bardzo polecam :)

Eliza Wolak , polecam


IP: 88.199.128.22 tel: ukryty

Witam, nazywam się Michał Jeszko i jestem osobą głuchą. W końcu nadszedł dzień w którym postanowiłem zrobić prawko. Wybrałem szkołę pana Jacka "Auto Szkoła Waśniewski". Do wszystkich niezdecydowanych i tych którzy chcą zaczerpnąć opinię: polecam szkołę pana Jacka jak najbardziej! Tu nie chodzi o to, że wszystkie testy zdałem za pierwszynm razem, ale o samego instruktora. Pan Jacek wykazuje się niezwykłą żywotnością, zaangażowaniem i cierpliwością. Instruktor przekazuje wszelką wiedzę z zamiłowaniem, aż miło jest posłuchać i cenne rady pana Jacka na długo pozostają w pamięci. Poza intelektem jest to bardzo mily i sympatyczny człowiek. Zawsze radosny, uśmiechnięty, i skory do żartów. Każda jazda samochodem i odpoczynek w towarzystwie pana Jacka to czysta przyjemność. Byłem nawet świadkiem jak pan Jacek przełamywał pierwsze lody osoby która nigdy nie miała czynienia z samochodem. Wykazał się niezwykłym profesjonalizmem, spokojem i harmonią. Jeśli ktoś ma wątpliwośći to bez dwóch zdań polecam szkołę - "Auto Szkoła Waśniewski". Skoro ja - głuchy - dzięki tej szkole zdałem za pierwszym razem, to czemu wy mielibyście mieć wątpliwości? Do pana Jacka! Serdeczne podziękowania za cierpliwość i wyrozumiałość, a także za świetną atmosferę i każdy wypad z uśmiechem na twarzy! PS. jak obiecywałem: "I tyle w temacie"https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/10257274_751817894912413_1755658018789505414_o.jpg

Michał Jeszko , polecam


IP: 88.156.24.94 tel: ukryty

Witam! Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam kurs u Pana Jacka. Polecam wszystkim, którzy mają zamiar się wybrać. Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu, zdałam za pierwszym razem. Podczas kursu jest pozytywna dawka humoru, ale przede wszystkim jazda staje się dla nas przyjemnością. Chciałabym jeszcze raz bardzo Panu podziękować za wspaniałe przygotowanie, cierpliwość. Nie zapomnę też Pana tekstów "Rybka...Siła w sprzęgle, no weź się skup! ", " OOo! Ty jesteś szybsza niż światło!" Pozdrawiam Pana Jacka serdecznie. Polecam wszystkim! 6+

Aleksandra Sosnowska , polecam


IP: 89.231.4.233 tel: ukryty

Jestem jak najbardziej zadowolony z kursu, polecam Pana Jacka wszystkim. Prawo jazdy zdane za pierwszym podejściem dzięki profesjonalnemu przygotowaniu. Obecnie w Nidzicy nie ma lepszej szkoły jazdy niż Auto Szkoła Waśniewski. Dziękuję Panie Jacku za wszelki trud i zaangażowanie w przygotowanie mnie do zdania egzaminu, za wskazywanie błędów, możliwość ich poprawy i za miło spędzony czas w samochodzie. Z pewnością piosenka o numerze 13 będzie grana często podczas powrotów z egzaminów :). Gorąco pozdrawiam i polecam.

Mateusz Przybyłek (~Dudzio) , polecam


IP: 213.158.222.98 tel: ukryty

Witam ! z całego serducha polecam Wam naukę u Pana Jacka. W zaledwie kilka miesięcy opanujecie teorię i praktykę dzięki wspaniałemu instruktorowi ,który będzie pogłębiał waszą wiedzę na temat prowadzenia i korzystania z samochodu,ale i nie tylko. ;) Pan Jacek to wspaniały mężczyzna, pełny entuzjazmu ,zawsze uśmiechnięty,a przede wszystkim bardzo wyrozumiały (chodź nie raz różnie bywało) to i tak jestem mu bardzo wdzięczna za to że przekazał mi tak ogromną wiedzę. Także nie ma się nad czym zastanawiać i wybierajcie szkołę nauki Pana Waśniewskiego ! A Panu Jackowi serdecznie dziękuję! Pozdrowionka ziomek ;)

Ewelina Wiśniewska , polecam


IP: 88.199.129.99 tel: ukryty

Bez wachania wybrałem pana Jacka na instruktora nauki jazdy i ten wybór okazał się bezbłędny. Zostałem świetnie przygotowany, ale nie tylko do egazminu, lecz też do wielu sytuacji w ruchu ulicznym, których nie spotyka się na egazminie. Pan Jacek jest osobą która idealnie potrafi wyjaśnić, nauczyć, i zmotywować do jazdy. Każdy wyjazd przebiegał w bardzo przyjemnej atmosferze, której chyba zawsze będzie mi brakować. Polecam każdemu, bez cienia wątpliwości, wybiercie tą szkołę, a żałować nie będziecie!

Damian Wojda , polecam


IP: 79.191.244.240 tel: ukryty

Ogromnie się cieszę, że mam możliwość podzielić się wrażeniami z kursu, który prowadzony był przez Pana Jacka . Pan Jacek posiada prawie niespożyte pokłady cierpliwości dla kursantów. Bardzo dobry instruktor, lekcje prowadzone na bardzo wysokim poziomie. Wymagający, co sprawia, że chce się być coraz lepszym. Jeśli coś nie wychodzi to chętnie tłumaczy. Nigdy nie daje odczuć, że jakieś pytanie jest nie na miejscu. Uczy kursantów myślenia na drodze. Na uwagę zasługują również takie jego cechy, jak: takt i wysoka kultura osobista. Jazdy prowadzone z poczuciem humoru, czasem tłumaczone "na chłopski rozum", miła atmosfera. Polecam !!!

Żaneta M , polecam


IP: 88.199.129.170 tel: ukryty

Z pełnym przekonaniem mogę zarekomendować Jacka Waśniewskiego jako znakomitego instruktora nauki jazdy. Z samochodami i motoryzacją do czasu kursu nie miałam nic wspólnego. Zdecydowałam się na wybór tej właśnie szkoły ze względu na dobre opinie. Nie zawiodłam się. Cierpliwość, niewątpliwy talent pedagogiczny i instruktorski, empatia, swobodne podejście do kursantów, humor, wiedza, zaangażowanie to cechy przynależące do Jacka i nie piszę tego kurtuazyjnie. Jestem osobą wymagającą, zdystansowaną, ale profesjonalizm Jacka nie pozostawia mi wyboru. Musiałam napisać ten pozytywny komentarz. Raz jeszcze dziękuję za wszystko. Serdecznie polecam!!!!

Zuzanna L. , polecam


IP: 159.205.46.241 tel: ukryty

Pan Jacek jest bardzo miłym, wyrozumiałym i w szczególności cierpliwym człowiekiem. Odznacza się bardzo wieloma cechami, które powinien posiadać dobry instruktor, co potwierdza literka "P" w miejscu wyniku mojego egzaminu, oczywiście za pierwszym razem. Serdecznie polecam Pana Jacka i jednocześnie zazdroszczę tym, którzy wybiorą tę szkołę, gdyż mi osobiście bardzo będzie brakować tych miłych chwil w eLce. "Nie podpalaj się tak byczku!" i wiele innych na długo zapadnie mi w pamięć! Jeszcze raz serdecznie polecam!

Patryk Kowalczuk , polecam


IP: 46.77.5.8 tel: ukryty

Cześć ! :) Nie będę pisać jaki pan Jacek tak naprawde jest. Uważam że, wszyscy zdążyli przedstawić tego człowieka w samych superlatywach. Nic dodać nic ująć. To wspaniały człowiek, o dobrym sercu. Auto-Szkoła Waśniewski jest idealna dla każdego, nie zależna od wieku czy płci. Zdobyta wiedza teoretyczna, przekazana przez pana Jacka jest ściśle powiązana z praktyką. Nie denerwujcie się jeśli coś nie poszło po Waszej mysli, będziecie pracować do skutku (lub otrzymania * ) :D. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić że nikt lepiej nie przyswoi Wam wiedzy, a egzaminy to czysta formalność :D PS. Pamiętajcie o "pięcie na podłodze".! Pozdrawiam! :D

~Olka Sz , polecam


IP: 37.248.254.249 tel: ukryty

Hej :D Jazdy u Pana Jacka będę wspominał bardzo dobrze. Świetny człowiek i przede wszystkim instruktor. Wyjazdy spędziłem naprawdę w miłej atmosferze. A jaki był wynik? Prawko i testy zdane za pierwszym razem. Szczerze polecam :D

Marcin Urbanowicz , polecam


IP: 46.77.17.12 tel: ukryty

Jeśli macie dylemat dotyczący wyboru szkoły nauki jazdy, z całą odpowiedzialnością polecam szkołę Pana Jacka. Cały kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie, atmosfera w elce fantastyczna. Dzięki Panu Jackowi, stałam się kierowcą szybciej niż myślałam, a podczas egzaminu nie było żadnych problemów z czymkolwiek. Naprawdę świetny instruktor, polecam wszystkim :D

Sandra Drozdowska , polecam


IP: 178.36.151.182 tel: ukryty

Najlepszy Instruktor , na świecie !! :)

Karolina Majewska , polecam


IP: 178.36.151.182 tel: ukryty

Instruktor na 6+ !

Karolina Majewska , polecam


IP: 88.199.128.20 tel: ukryty

Moim zdaniem Pan Jacek jest mistrzowski! Podchodzi indywidualnie do każdego kursanta. Potrafi wytłumaczyć co nie sposób nie zrozumieć. Uwilebiałem Jego zajęcia teoretyczne, do dziś dnia mam przed oczami niektóre zagadnienia tłumaczone przez Pana Jacka.Zachwalam i będę zachwalać Naukę Jazdy u Pana Waśniewskiego. Wiem, byłem, ZDAŁEM. Polecam w 100%. Zachęcam wszystkich, którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem Nauki Jazdy.

Maciej Kwiatkowski , polecam


IP: 83.24.150.18 tel: ukryty

Witam :) nauka jazdy u Pana Jacka to czysta przyjemność na najwyższym poziomie o czym świadczy zdane za pierwszym razem prawko, które jest u mnie ewenementem. "Spokojnie byczku" i wyjazdów do Olsztyna szybko nie zapomnę. Polecam każdemu. :)

Konrad Błaszczyk , polecam


IP: 79.191.104.44 tel: ukryty

Wszystkim, którzy chcą zdobyć prawo jazdy polecam auto szkołę Pana Jacka.To bardzo wesoły,cierpliwy,wyrozumiały i posiadający ogromną wiedzę instruktor.Może i nie zdałem za pierwszym razem tylko za drugim to jestem z tego bardzo zadowolony.Bardzo miło będe wspominać czas spędzony w elce, a słowa "Ja Cię chyba ..... za te kierunki" oraz "spokojnie byczku" nie zapomnę do końca życia .Dziękuję Panie Jacku i do zobaczenia na szlaku.Pozdrawiam .

Krzysztof Urbanowski , polecam


IP: 82.160.129.55 tel: ukryty

Świetne podejście do człowieka, spokój i profesjonalizm. Polecam i dzięki Jacku za wszystko :)

Kamil Kisieliński , polecam


IP: 178.235.92.224 tel: ukryty

Trochę spóźniony komentarz ;D Daję radę ,by każdy kto zastanawia się ,gdzie jeszcze pójść na kurs prawa jazdy mogę śmiało polecić szkołę Pana Jacka;d Pamiętam słowa '' byczku spokojnie'' ,które u mnie naprawdę ,często się przydają podczas jazdy ;p Pan Jacek jest osobą cierpliwą( co najważniejsze !) ,ale też świetnie przygotowuje do testów (odpytywankixD) jak też jak bezpiecznie poruszać sie samochodem;D jeszcze raz dziękuje Panu za przygotowanie mnie do egzaminu !

Damian Kwiecień , polecam


IP: 83.9.78.60 tel: ukryty

Szkołę Pana Jacka polecił mi kolega teraz ja polecam ją wszystkim kandytatom na kierowców. Świetny instrukor z niesamowitą dużą cierpliwością i indywidualnym podejściem do każdego kursanta, długo bede wspominać miło spędzony czas w ;elce''. Dziękuje Panie Jacku za cierpliwość i trud włożóny w moje szkolenie oraz za cenne rady które przydały się na egzaminie. A słów ,, Nie ma gazu, nie ma jazdy '' nie zapomne do końca życia ;)

Asia Klimaszewska , polecam


IP: 31.174.194.251 tel: ukryty

Dzisiaj dołączyłam do grona posiadaczy prawa jazdy. Pan Jacek jest bardzo wyrozumiały,cierpliwy, odpowiedzialnie podchodzi do zadania którego się podjął tzn szkolenie na przyszłych kierowców.Z pewnością instruktor godny polecenia,przygotowuje nie tylko pod kątem egzaminu ale także uczy bezpiecznego poruszania się po drogach np.'Lepiej poczekać niż jechać z myślą a może zdążę'. O zajęciach teoretycznych jak i praktycznych byłam powiadamiana z kilkudniowym wyprzedzeniem.Atmosferę w 'elce' będę jeszcze wspominać długo, Pan Jacek do każdego podchodzi z uśmiechem( co najważniejsze nie krzyczy), można było liczyć na miłą pogawędkę w czasie jazdy.Dziękuję za cierpliwość i miło spędzony czas. Gorąco polecam szkołę nauki jazdy Pana Jacka Waśniewskiego :)

Edyta Dobrzycka , polecam


IP: 46.205.209.160 tel: ukryty

Witam :) wszystkim wybierającym się na kurs polecam z całego serduszka auto szkołę Pana Jacka :) to świetny, po prostu świetny instruktor :D jest zawsze miły i uśmiechnięty, nigdy, ale to nigdy nie krzyczy na swoich kursantów, zawsze wyrozumiały i przede wszystkim cierpliwy :) w samochodzie zawsze można liczyć na miłą rozmowę :D a słowa Pana Jacka będę miała w głowie już zawsze wsiadając do samochodu : ,,nie ma gazu, nie ma jazdy '' i wiele wiele innych słów, które sprawiły, że w samochodzie nie było nigdy łez i zdenerwowania, ale uśmiech :D Pan Jacek nauczył mnie jeździć od samych podstaw, za co na prawdę bardzo bardzo dziękuję, ale nie dziękuję jedynie za przekazaną mi wiedzę, ale tez za miło spędzony czas :D co tu dużo mówić, jak Pan Jacek mnie nauczył jeździć, to uwierzcie nauczy każdego, :D

Nina Kamińska , polecam


IP: 83.9.133.171 tel: ukryty

Wiem, że to trochę spóźniona opinia (egzamian zdawałam 2 dni temu) ale za to szczera i poparta doświadczeniem :) Naprawdę bardzo polecam szkołę nauki jazdy Jacka. Jacek to naprawdę cierpliwy, wesoły, otwarty ale i wymagający człowiek, z ogromną bazą wiedzy i praktycznych porad. Jest zawsze dyspozycyjny i zorganizowany. Informował mnie z wyprzedzeniem kiedy będę jeździć, i co bardzo cenne, nigdy nie spoźniał sie na umówioną godzinę. Kiedy wybierałam się na kurs, nie miałam zielonego pojęcia o jeżdźie. Jacek nauczył mnie wszystkiego od podstaw, począwszy od tego jak ruszyc z miejsca, a skonczywszy na przejeździe przez trudne dla mnie skrzyżowania kolizyjne :) Datego też żadna trasa, ani manewry wykonywane na egzaminie, nie były dla mnie zaskoczeniem. Dzięki niemu nie tylko zdałam egzamin za pierwszym razem, ale i nauczyłam się jak dobrze i bezpiecznie jeździć. Jacku, jeszcze raz dziekuje Ci za wiarę, że da się ze mnie zrobić kierowcę i za Twoją anielską cierpliwośc, kiedy myliłam kierunek lewy z prawym. Dzięki Tobie nauczyłam się wszystkich elementów potrzebnych do zdania egzaminu. Nigdy nie zapomnę też Twoich pytań, jak np.: o wymiar tablicy rejestracyjnej czy nalepki kontrolnej jak również wskazówek "LKM" lub "nie widzę nie jadę":) Jeszcze raz serdecznie dziekuję.

Ola Tymińska , polecam


IP: 164.126.126.192 tel: ukryty

Chciałabym podziękować serdecznie Panu Jackowi, za trud i poświecenie, które włożył w moje przygotowanie, również za cierpliwość i bezstresowe nauczanie. Po zdanym egzaminie (za pierwszym razem). Kurs przebiegał w niezwykle pozytywnej atmosferze. Naprawdę polecam Auto Szkołę WAŚNIEWSKI wszystkim którzy zamierzają rozpocząć kurs na prawa-jazdy.

Piotr Langowski , polecam


IP: 88.156.61.19 tel: ukryty

Witam! :D Serdecznie polecam naukę u Pana Jacka! Zajęcia praktyczne i teoretyczne były bez stresowe ! Miła atmosfera :D Pan Jacek jest bardzooo wyrozumiały i cierpliwy, osobiście nigdy nie widziałam by pokazywał nerwy. To nie byłą tylko nauka jazdy lecz też dobra rozrywka w miłym gronie. I chyba nigdy nie zapomnę słów Pana : "Nie ma gazu, nie ma jazdy!" :D Bardzo dziękuje za cierpliwość co do mnie i za to że udało mi się zdać za pierwszym :D

~Domka , polecam


IP: 83.9.88.33 tel: ukryty

Autoszkoła zdecydowanie godna polecenia! Dzięki świetnemu przygotowaniu teoretycznemu oraz bezstresowym zajęciom praktycznym, na które zawsze chodziłem z przyjemnością, zdałem obie części egzaminu za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję Panu Jackowi Waśniewskiego za wiele wspólnie spędzonych godzin, podczas których nauczył mnie radzić sobie z każdą sytuacją na drodze i nigdy nie stracilł do mnie cierpliwości ;)Pozdrawiam Serdecznie

Radosław Dąbrowski , polecam


IP: 88.199.128.9 tel: ukryty

Witam. Bardzo polecam szkołę Pana Jacka. Wspaniała atmosfera podczas wyjazdów do Olsztyna sumienne szkolenie, cierpliwość i wyrozumiałość to wszystko cechuje Pana Jacka. Serdecznie polecam.

Adam Erynkwajt , polecam

Więcej opinii

Opinie z roku 2013
Opinie z roku 2012
Opinie z roku 2011
Opinie z roku 2010

Dodawanie opinii

Jeśli odbyli Państwo szkolenie w naszym ośrodku, prosimy o podzielenie się swoją opinią na temat kursu, za pomocą poniższego formularza. Państwa opinia stanowi dla nas cenną informację, dzięki której możemy pracować nad coraz lepszą jakością naszych usług. W formularzu prosimy podać imię i nazwisko lub pseudonim oraz numer telefonu (taki, jaki podali Państwo dla ośrodka - w celu weryfikacji).





Rodzaj opinii: